11. 2. 2012

Jeeej...ocenenie :-)



Tak dnes som bola veeeľmi milo prekvapená prvým ocenením, ktoré mi dala Maťka.  Fakt som to nečakala, a ani neviem, či si ho zasluhujem, pretože som medzi Vami úplný začiatočník, no samozrejme že si toho ocenenia vážim a budem sa snažiť nesklamať :-).


Pravidla ocenení: 
- na svojom blogu nechaj odkaz na blog, ktorý Ti cenu udelil
- vyber 5 blogov, ktoré chceš oceniť a ktoré nesmú mať viac ako 200 následníkov
- informuj ocenených o ocenení

Ja oceňujem každý a jeden blog, ktorý sledujem a z ktorého sa inšpirujem, pretože sú nádherne vytvorené, plné krásnych a lákavých obrázkov a super jedál, pochúťok a dobrôt. Kiež by som mala toooľko času a peňazí, aby som mohla každý deň niečo nové ochutnať :-). Takže koho oceniť takto oficiálne....


Adrika poznáme sa už z MMB, kde ma stále nadchýnali všetky tvoje recepty a nadchýnajú ma aj teraz....na tvojom super blogu :-).

Miška, Tebe som už písala na tvoju stránku, že obdivujem Tvoj krok odísť z rodnej krajiny a začať žiť v cudzom svete. Máš veľmi zaujímavé recepty, exotické fotky a rozprávania...veľmi rada sa pozabudnem na tvojom blogu a čítam, čítam, čítam....vďaka.
Maťka, ocenila si ma ty, a ja by som Ti tiež chcela poslať ocenenie, pretože na to, že si blogérka kratšiu dobu, si veľmi šikovná, vidieť že varenie a pečenie nie je len tvoja povinnosť ale aj hobby :-). Takže Ti ocenenie posielam tiež  http://martininakuchyne.blogspot.com/.
Andrejka máš hriešne dobrý blog s hriešne dobrými koláčikmi, hriešne dobré fotky....rada sa tam zastavím stále :-)
Maťka, tak ako na MMB, tak aj na Tvojom blogu si mnou ostro sledovaná :-D s tvojími dobrotami :-).















6 komentárov:

  1. Děkuji moc, Marti, jsem moc ráda, že mám ocenění i od tebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem krasne za tvoje ocenenie a krasne slova, velmi milo si ma prekvapila.Zelam ti vsetko dobre a nech sa ti v blogovani dari.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aďka, veľmi rada som to urobila. Si pre mna veľmi milá osôbka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Juj to je take mile :) som velmi velmi rada, ak sa ludom u mna paci a ked to takto nahlas povedia, tak je to dvojnasobna radost :) Velmi pekne dakujem a uz aj si tvoj blog idem pridat k ostatnym.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem, som veľmi rada, že sa ti u mňa páči :-)))

    OdpovedaťOdstrániť