19. 7. 2012

Nechcená aj chcená absencia

Aj Vám sa to niekedy stáva, že ak dlhšiu dobu nejdete na PC - z akýchkoľvek dôvodov - potom sa Vám tam ani veľmi nechce? Síce sa tešíte, ale nie a nie otvoriť ho a začať.... :-). Tak to bolo aj so mnou.
     Najprv nám odišiel disk na PC, no kým som ho neodniesla do opravy, tak som 2 dni na neho pozerala a skúšala a skúšala, či nááhodou....nie! Tak poďho na reklamáciu. Poviem Vám, že prvé dni boli hroznéé, zvyk je železná košeľa :-D. Ale nielen ja, ale synátor, dcéra...každý hučal, booooože, kedy bude opravený...:-DDD. Des. Po takom týždni mi ale prestal chýbať, konečne som mala času na iné činnosti, ktoré furt kvôli PC odsúvam. Telefón...a huráááá, môžem si prísť pre PC ! No ale ďalší problém, náš tato v zahraničí, všetko z PC sa nám vymazalo, treba nanovo inštalovať a neviem ešte čo ... nerozumiem tomu veľmi. Ďalšie čakanie na spojazdnenie stránok. Aj to sa urobilo, prežili sme a tak som si povedala, recepty čakajú, ide sa na to. Hop...nemám ani ten fajny program na úpravu fotiek...tak som sa na všetko vykašlala a počkala si na manžela, ktorý keď prišiel domov, PC spojazdnil /čo by sme si bez neho počali... :-p/. Na to ale hurá dovolenočka, takže až dnes som si povedala, poď už konečne na blog... ! I keď ani teraz nie je veľa času nazvyš, pretože manžela už zase doma nemám, všetko na mojej hlave a hlavne synátor - len čo vstúpim do dverí z práce... :-D, ale tak popri skladaní kociek, hraní futbalu, to nejako dnes dokopem :-)).

     Na dovolenke sme boli na južnom Slovensku v Dolnej Strehovej v Aquatermal....















.... kde sme si fakt oddýchli. Izby boli útulné, síce bez klímy, čo bolo v noci o držku, ale prežili sme :-).

Voda na kupku bola senzačná, aj teplejšia, aj chladnejšia, ale v tom teple, čo sme mali, chladnejšia urobila lepšiu službu :-). Tobogány, výrivky, animátori, cvičenie vo vode,super nálada, stánky s občerstvením, darčekmi....




















Vo vnútri hotela boli k dispozícii tento väčší s teplejšou vodou a menší okrúhly s ešte viac teplejšou vodou a samozrejme tryskami, výrivkami, večer krásne meniace sa svetlá v bazéne....


Animátori mali program aj pre dospelých večer.... :-))


A deti mohli večer oddychovať aj takto .....


Moja dcéra v tom čase slávila 16-te narodeniny, tak som jej pripravila menšie prekvapenie u šéfkuchara...






















Okolo hotela boli aj chatky na ubytovávanie, reštaurácia, kde dobre varili a tiež potraviny s ovocím a zeleninou. Prostredie, strava, kupko boli super. Pre mňa je podstatné, že som zmenila prostredie a že bolo teplo, veľmi teplo. Toto ja môžem :-).
Zabudla som pripomenúť, že v hoteli sme mali možnosť navštíviť aj hydromasážnu vaňu, 4 druhy sáun, jacuzzi s vírivkou, masáže...bolo na výber dosť :-).

More nám toho roku nevyšlo, ale som zase rada, že som spoznala ešte nespoznaný kút Slovenska :-). Teda menší kútik .... Kupko Aquatermal a mesto Lučenec :-)).

Moje lásky...













4 komentáre:

  1. Krásně jste si to užili. Nás Slovensko taky někdy čeká, brousíme si zuby na Bešeňovou, ale to možná tak za rok za dva...No uvidíme ještě.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maťka, môj muž zase chcel isť niekde k Ostrave do Dino parku... Tak hádam na budúci rok, lebo bol doma len 2 týždne a to veľa toho nestíhame. A v Bešenovej sme ani my neboli ešte :-D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Když byste jeli do Dinoparku do Vyškova, tak to je tak půlhodinu k nám :-)

      Odstrániť