11. 2. 2012

90DD a zapekané cestovinky

Niekedy ma nebavilo nič také užitočné. Neskôr ma muselo baviť varenie a pečenie. Varenie stále a pečenie...napiekla som dva koláče do roka a bola som šťastná :-)). A hrdá :-). Počas druhej materskej alebo ešte v tehotenstve s druhým dieťaťom ma ani neviem ako chytilo varenie a pečenie. A neprešlo ma to a ani som to neobmedzila, keď sa mi narodil malý a ja som vošla to tohto šialenstva plného všakovakých receptov, kopírovania, tlačenia a tak podobne. Čo som navarila, to som si aj zjedla /ale pomohli mi aj ostatní členovia rodiny/. A tak som sa nejako nabaľovala a priberala, stále som si hovorila, že veď kojím...potom a potom.



Už ked som bola takáto, začalo mi to ísť riadne na nervy, lebo aj by som si niečo na seba kúpila, nič som nezapla, z každej strany mi niečo kypelo.... :-). Jasné že diét som vyskúšala habadej, ešte aj tým sprostým adipexom som sa nadžgávala, ale veď viete ako to je.... raz dobre, potom príde kamarát JOJO a sme tam, kde sme boli predtým. V máji 2011 som sa dala na nejakú 90 dňovú diétu, všade dookola sa o nej hovorilo a čuduj sa svete, aj som ňou prešla a tak mi sadla tá strava, že sa jej držím doteraz /jasné, že občas si dám niečo čo by som nemala/ . Ale je ťažké prejsť po toľkych rokoch na inú stravu, kombinácie, čo sa môže čo nie, ak je človek celý život naučený pučiť rezne a zemiaky a pod... :-). Takže som krásnych 15kg schudla a síce som za dalších 6 mesiacov pribrala 1.5kg naspäť, už je to iné. Konečne si môžem dovoliť kúpiť také veci ako dcéra, aj veci, ktoré som mala v skrini odložené dlhšiu dobu som mohla vytiahnúť....proste super pocit. 




Skúšam veľa receptov z tejto stravy aj veľa si ich prispôsobujem, obmieňam, pridávam čo môžem, odoberám, čo by som nemala... :-). Je to super. Poväčšina receptov je úplne jednoduchých, ale o to chutnejších. Aj fotky, ktoré popridávam, možno nestoja za to, ale čo sa jedla týka, tak tie mám odskúšané a niečo zlé by som tu nedala :-).  Napr. ako tieto zapekané cestoviny s hubami 
na ktoré potrebujeme: 

bezvaječné cestoviny
2 cibule
olej, mletá červená paprika, soľ, drvená rasca
cca 400g čerstvých húb
2 PL petržlenovej vňate  









Cestoviny uvaríme, scedíme, necháme odkvapkať. Cibuľu si očistíme, posekáme nadrobno, speníme na olej, primiešame MČP. Huby si očistíme, umyjeme, môžeme pokrájať na plátky a pridáme k cibuli. Osolíme, okoreníme, mierne podlejeme a udusíme takmer do mäkka. Pridáme cestovinky, petržlenovú vňať, premiešame a v mierne vymastenej ohňovzdornej mise zapečieme. 
















Zdroj: viewforum.sk












 

























4 komentáre:

  1. krasny vysledok, ja som 90dnovku skusala 4 dni a 4.den som bola uz tak nestastna, ze som to vzdala :D ale ja moc nie som na nic co ma hlavicku "dieta", takze kazdeho kto takto krasne schudne obdivujem, resp. drzim palec, lebo uz to treba udrziavat do konca zivota, ale ked ma taketo vysledky clovek tak motivacia sa ta musi drzat ako kliest! :))) nadhera! klobuk dole! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary...ja som už kadečo poskúšala tiež, a naštartovala ma návšteva známych, kde obaja boli na 90DD, a muž...vydržal bez problémov a behom mesiaca dal dole 10kg /potom po mesiaci prešiel na udržiavačku lebo sa mu zdalo vela 10kg za mesiac-čo je pravda/. A tak som si povedala... do prdele, tak muž a vydrží a ja žena nie??? :-D. A som rada, zvykla som si na túto stravu, nerobí mi žiadne problémy ani zdravotné ani kombinačné. Ješ proste všetko, len nie všetko dokopy... :-). A ten pocit, keď si môžeš obliecť na čo si ukážeš a hlavne ľahkosť tela....

      Odstrániť
  2. Tak chci taky vypadat...Ach jo. Ale nejdřív mě čeká jeden velký krok a pak do toho praštím taky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maťka, tak nech sa zadarí. Posielam Ti pevnú vôľu :-)

      Odstrániť