Neviem, prečo práve syr volovec - chuťou je taký istý ako iné tavené syry. Ale večera to bola teda paráádna :-).
Potrebujeme:
chlieb
125g bryndze
1 tavený syr Volovec
1 cibuľa
1 KL mletej rasce
1 KL mletej papriky
1 PL rastlinného tuku
3 vajcia
múka na zahustenie
vegeta na ochutenie
Bryndzu rozmiešame v miske s maslom, pridáme syr Volovec, nadrobno nasekanú cibuľu, vegetu, rascu, mletú papriku a všetko premiešame. Môžete pridať aj varené vajíčko. Túto nátierku natrieme na krajce chleba. V miske rozšľaháme vajíčka, zahustíme múkou a krajce chleba s nátierkou pred pečením obalíme v zmesi vajíčka a múky. Opečieme z oboch strán, no najprv potretou stranou dole. Podávame teplé alebo studené so zeleninkou.
Zdroj: reklamný leták milk Agro
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára