23. 12. 2013

A znova sú tu Vianoce ....

Aj keď som mala tento rok predvianočný čas neskutočne hektický, strávený celé dni v práci a nezačala som piecť mesiac pred, ale 3 dni pred sviatkami, chválabohu som všetko to, čo som chcela stihla. Verím, že Vy ste mali vianočné prípravy pokojnejšie a všetko mate pripravené na zajtrajší sviatočný deň a preto mi zostáva už len zapriať všetkým známym, neznámym, všetkým foodblogerom a foodblogerkám a všetkým ľuďom dobrej vôle príjemné, pokojné a požehnané Vianočné sviatky.
    


2 komentáre:

  1. Rikinka, máte úžasné recepty, dá sa povedať, žew ma všetky nadchli neskutočne, jeden lepší, ako druhý!!! Len sa chcem spýtať, robíte okrem toho aj niečo iné, máte aj iné záujmy, ako sústavne piecť a variť? lebo v tom ste excelentná a inšpiratívna a viete o tom aj dobrým štýlom písať, je to kompletne vysoko inšpiratívne!!! Pá a nech sa daríí, Ester

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem či Ester alebo Marion, ale v každom prípade zdravím :-). Dakujem veľmi pekne za tak milý komentár. Som rada, že sa blog a recepty páčia. Zaraďujem ho k tým jednoduchším blogom, nepoužívam ingrediencie pre mňa neznáme, lebo ked navštevujem iné blogy, a oveľa lepšie ako je môj a čítam, čo všetko používajú blogerky do receptov, tak poniektoré nepoznám alebo poznám, ale viem, že by to moja rodina nejedla. Ale v konečnom dôsledku ten ktorý výtvor vyzerá excelentne. Dávam sem recepty, ktoré sa vydarili, chutili mne, mojím blízkych, známym a ktoré si chcem uložiť, aby som vedela, kde sa môžem k ním vrátiť :-)).
    PS: po 21 odpracovaných rokoch som 1x bola pol roka doma, ten čas som si užívala maximálne, ale už znova pracujem. Takže okrem pečenia a varenia a upratovania v domácnosti pracujem, starám sa o rodinku, deti, manžela, psíka, stále sedím v angličtine a iných romantických aj neromantických knihách, rôznych časopisoch... a taaak, ako väčšina vydatých žien :-).
    Nech sa darí aj Vám :-).

    OdpovedaťOdstrániť