2. 9. 2012

Toscana - mäsové guľky

Zapekané. Mäsko bez vajíčka. Úzasnééé :-)






Potrebujeme:

1kg mletého mäsa
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
soľ, peper, korenie na špagety /alebo gyros korenie...aké máte radi/
1 PL horčice
tvrdý syr

Omáčka
sáčková paradajková polievka
300-350ml smotany na varenie


Mleté mäso s uvedenými surovinami spracujeme, vytvarujeme si guľky a poukladáme do zapekacej misy, ktorú sme potreli olivovým olejom /len potrieť, nie liať/. Ja som to trošku s
Podlejeme omáčkou, ktorú sme poriadne vymiešali, aby sme nemali hrudky. Guľky posypeme syrom a zapekáme pri 200°C cca 25 minút.






Zdroj: MMB, Beátka, ID 28005

















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára