2. 6. 2012

Pomooooc....

Ahojte ľudkovia. Skúste mi pomôcť, nasmerovať. Toto mi vypisuje pri následníkoch.

Ľutujeme...
Tento modul gadget je nesprávne nakonfigurovaný. Tip pre vlastníka webovej lokality: Skontrolujte, či domovská adresa URL v nastaveniach služby Friend Connect zodpovedá adrese URL tejto lokality.


 Ja som si nič nemenila, takže buď som mala niečo zle nastavené, alebo .....neviem. Pozerala som do nastavení, tam mám svoju adresu v poriadku, ale také že nastavenia služby Friend Connect som nenašla :(.
A ešte otázka: adresa URL je moja adresa blogu, nie??? www.yummisweet........

A taktiež ak chcem komentovať niektorý z receptov na blogoch, tak mi vypíše chybu a nedá komentár...
No hnevá ma to...

Dakujem za akúkoľvek pomoc.

6 komentárov:

  1. toto sa mi ešte nestalo a nemôže to byť tým že si bola prihlásená na iný google účet že si bola prihlásená na inú gmail adresu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bibka, neviem, ja sa stále prihlasujem rovnako a na jeden účet. Alebo žeby dcéra keď sa prihlási na svoju mail adresu??? Hm....

      Odstrániť
  2. Mně napadlo vyprázdnit paměť a historii. Mně občas blbne google Chrome a když tak udělám, tak to zase funguje.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maťka, neviem čo sa robí, ale tiež mi modul GADGET nejako blbne. Mne sa nedá priložiť PREZENTÁCIA fotiek, hoci pred mesiacom mi to šlo. (vtedy som to len skúšala, nemala som ešte pripravený album do blogu a teraz, keď by som to tam chcela dať, tak to nejde) Teraz ich aj mám cez NÁVRH nastavené, ale v blogu sa mi neukáže nič. Som z toho nešťastná a nik mi nevie pomôcť. Ostatné moduly GADGET mi fungujú normálne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka, ja som sa do nastavení pozrela, dala som tam pre istotu tú istú adresu, odklikla som si, že pozrieť "ukážku", tak tam mi ukázalo všetkých následníkov, a keď som z ukážky vyšla a dala "naostro", už mi tam vypisovalo..."lutujeme...". Asi bude robiť tú chybu, že ak by si ma chcel niekto pridať, nebude sa mu dať... A ja som do takýchto vecí fakt...:-p. Veď už ani neviem poriadne ako sa mi podarilo urobiť blog a všetko okolo toho... :-DDD.

      Odstrániť
  4. Ja mám ten istý problém a tiež neviem čo s tým...už som poskúšala všetko a stále mi to nejde :(

    senses298.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť